Real Madrid voitti Mestarien liigan ensimmäisen osaottelun

Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa Chelsea isännöi Real Madridia kotonaan. Real Madrid on pelannut Chelseaa vastaan ​​useita kertoja Mestarien liigassa, mutta he eivät ole voittaneet ennätystä. Siksi tämä peli sai myös Real Madridin jalkapallo pelipaidat päässyt pelaajat tuntemaan painetta. Onneksi Real Madrid kuitenkin kesti lopulta paineet ja voitti Chelsean 3-1 voittaakseen Mestarien liigan ensimmäisen osaottelun.

Tavallisissa peleissä Real Madridin hyökkäys on erittäin kuuma. Ottelun 21. minuutilla Benzema puski pallon kärkeen lukemin 1-0. Kolme minuuttia myöhemmin kahdesti maalin tehnyt Benzema suuntasi jälleen huipulle lähellä pientä rangaistusaluetta 2-0. Se oli myös hänen toinen peräkkäinen hattutemppunsa. Benzeman pelipaidosta on tullut yhä suositumpi fanien keskuudessa, koska hän tuo aina faneille voittoja. Vaikka Chelsea veti pelin takaisin 40. minuutilla, molemmat osapuolet pääsivät toiselle puoliajalle 1-2. Real Madrid teki maalin toisella puoliajalla, Chelsea ei tehnyt mitään toisella puoliajalla. Lopputulos oli 3-1. Täällä virallisella verkkosivustollamme myydään Real Madrid pelipaidat.

Real Madrid voitti Mestarien liigan helposti Chelsean ulkopuolella, joten tuoko se meille jatkossakin voittoja kotona? Odotetaan ja katsotaan.